Ontwerpbestemmingsplan ‘Haven, fase 2 (zuid)’

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Haven, fase 2 (zuid)’ van de gemeente Katwijk ligt met bijbehorende stukken met ingang van 18 november 2011 gedurende een termijn van zes weken voor eenieder ter inzage.

Het plangebied van het bestemmingsplan ‘Haven, fase 2 (zuid)’ wordt aan de noordzijde begrensd door het Prins Hendrikkanaal. Het plangebied wordt aan de zuidzijde door de J. van der Vegtstraat begrensd en aan de westzijde door de Hans van der Hoevenstraat. Aan de oostzijde is de grens de Mr. E.N. Rahusenstraat en ter hoogte van het Prins Hendrikkanaal is dit de Industrieweg.

Het plan maakt de ontwikkeling van grondgebonden woningen en een woonzorgcomplex met appartementen, eerstelijnszorg, kantoren en daaraan ondergeschikte gemeenschapsruimten mogelijk.

Het ontwerpbestemmingsplan is verbeeld en raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het ontwerpbestemmingsplan is beschikbaar gesteld op:

http://ruimtelijkeplannen.katwijk.nl/roktw/NL.IMRO.0537.bpKAThavenfase2z_on01

Tevens ligt het ontwerpbestemmingsplan met haar bijlagen ter inzage op het gemeentehuis en de servicepunten.

Gedurende deze termijn kan eenieder zijn zienswijzen schriftelijk of mondeling indienen bij de raad. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient tijdig, bij voorkeur één week voor het einde van de terinzagelegging, een afspraak te worden gemaakt via telefoonnummer 071-4065343.

Naar boven