Voorbereidingsbesluit Intensieve Veehouderijen Woubrugge

De gemeenteraad van Kaag en Braassem heeft op 9 november 2011 bepaald dat een (herziening van het desbetreffende) bestemmingsplan wordt voorbereid voor:

Het gebied binnen de rode contour bij de kern Woubrugge in de gemeente Kaag en Braassem zoals nader aangegeven op de bijbehorende plankaart bij het besluit voor zover het betreft de binnen het vigerende bestemmingsplan opgenomen mogelijkheden voor uitbreiding van bebouwing van bestaande en realisering van nieuwe intensieve veehouderijen.

Het besluit treedt in werking op 17 november 2011 en ligt met ingang van deze datum voor een periode van 6 weken voor eenieder ter inzage in het gemeentehuis, Westeinde 1 te Roelofarendsveen. Inzage is mogelijk tijdens openingstijden of op afspraak. U kunt het voorbereidingsbesluit ook inzien op onze website www.kaagenbraassem.nl en via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Er is geen bezwaar/beroep mogelijk.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van onze klantadviseurs, tel. (071) 332 72 72, email: info@kaagenbraassem.nl

Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem.

16 november 2011

Naar boven