vaststelling bestemmingsplan LKM project Heiberg

Burgemeester en wethouders van Schinnen maken ingevolge artikel 3.8, lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 20 oktober 2011 het bestemmingsplan ‘LKM-project Heiberg Amstenrade’ ongewijzigd heeft vastgesteld. Het raadsbesluit tot vaststelling ligt samen met het bestemmingsplan en andere relevante stukken met ingang van 17 november 2011 tot en met 28 december 2011 (zes weken) voor eenieder ter inzage.

Zakelijke inhoud

Het bestemmingsplan voorziet in de mogelijkheid voor de bouw van één woning aan de Heiberg te Amstenrade (naast het pand Heiberg 29, Amstenrade).

Analoog en digitaal inzien

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt in het gemeentehuis van Schinnen, Scalahof 1 te Schinnen ter inzage bij de publieksbalie en wel op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 09.00 uur tot 12.00 uur, alsmede op woensdag van 14.00 uur tot 19.30 uur.

Het vastgestelde bestemmingsplan kunt u tevens raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl

Beroepsmogelijkheden en inwerkingtreding

Een belanghebbende die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad op het ontwerpbestemmingsplan heeft kenbaar gemaakt, alsmede een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij dit niet (tijdig) heeft gedaan, kan gedurende de termijn van terinzagelegging tegen het vaststellingsbesluit beroep instellen bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Degene die beroep heeft ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van genoemde Afdeling. Het besluit en daarmee het bestemmingsplan treden de dag na afloop van de beroepstermijn in werking, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van genoemde Afdeling wordt ingediend. In dat geval treedt het bestemmingsplan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven