Vastgestelde wijziging Teckop 23 te Kamerik

Burgemeester en wethouders maken bekend dat op grond van artikel 3.6, eerste lid onder a van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 35.8 van de bestemmingsplanregels, behorende bij het bestemmingsplan ‘Landelijk gebied Woerden, Kamerik, Zegveld’, voor de geitenstal op het perceel Teckop 23 in Kamerik de aanduiding ‘cultuurhistorisch waardevol bijgebouw’ van de plankaart wordt verwijderd.

Deze vastgestelde wijziging van de bestemmingsplanregels, met daarop betrekking hebbende stukken, ligt vanaf 17 november 2011 tot en met 28 december 2011 bij het omgevingsloket van de gemeente Woerden ter inzage. Tevens kunt u de stukken inzien op de website van de gemeente Woerden (www.woerden.nl) onder actueel, bekendmakingen.

Belanghebbenden die zich niet kunnen verenigen met het besluit en tijdig hun zienswijze hebben ingediend en belanghebbenden die redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze in te dienen, kunnen hiertegen beroep instellen. Daartoe moet binnen bovengenoemde termijn van ter inzage een gemotiveerd beroepschrift worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

De vastgestelde wijziging treedt na afloop van de hierboven genoemde beroepstermijn in werking. Indien tijdens deze beroepstermijn naast een beroepsschrift een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het wijzigingsplan niet in werking totdat op dat verzoek is beslist.

Woerden, 15 november 2011

Burgemeester en wethouders van Woerden.

Naar boven