Inspraak ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Rucphen 2012

Burgemeester en wethouders van de gemeente Rucphen maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 17 november 2011 gedurende 6 weken (tot en met 29 december 2011) voor eenieder het ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied Rucphen 2012’ ter inzage ligt.

Het ontwerpbestemmingsplan Buitengebied kunt u inzien:

  • Aan de balie van de afdeling Ruimte in het gemeentehuis.

  • Via de gemeentelijke website www.rucphen.nl

  • Op de website www.ruimtelijkeplannen.nl

Inhoud in het kort

Het nieuwe bestemmingsplan Buitengebied is een actualisatie van het geldende bestemmingsplan dat dateert uit 1998. Het nieuwe bestemmingsplan is aangepast naar nieuw geldend beleid en regelgeving. Verder zijn alle tussentijdse gevolgde procedures verwerkt in het nieuwe bestemmingsplan. Het plangebied bestrijkt het gehele grondgebied van de gemeente Rucphen, met uitzondering van de kernen Rucphen, Schijf, Sprundel, St. Willebrord en Zegge, bedrijventerrein Nijverhei en een deel van Camping de Posthoorn.

Inspraak

Gedurende de periode dat het plan ter inzage ligt kan eenieder een zienswijze over het ontwerp schriftelijk, of mondeling kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de raad van de gemeente Rucphen, Postbus 9, 4715 ZG Rucphen. Gelieve duidelijk te vermelden in het onderwerp van de brief dat het een zienswijze betreft op het ontwerpbestemmingsplan buitengebied. Het indienen van een mondelinge zienswijze is uitsluitend mogelijk na het maken van een afspraak met de afdeling Ruimte.

De voor dit bestemmingsplan van belang zijnde onafhankelijke instanties worden tevens in de gelegenheid gesteld te reageren.

Naar boven