Projectbesluiten invullocaties

Projectbesluiten voor de bouw van een woning op de percelen Baaiduinen naast 11, Formerum voor 38a en Landerum tussen 28a en 30 (Terschelling)

Het college van B&W van de gemeente Terschelling maakt bekend dat zij op grond van artikel 3.11 Wet ruimtelijke ordening projectbesluiten heeft genomen voor:

  • de bouw van een woning op het perceel Baaiduinen naast 11;

  • de bouw van een woning op het perceel Formerum voor 38a;

  • de bouw van een woning op het perceel Landerum tussen 28a en 30.

De projectbesluiten en de bijbehorende stukken liggen van 18 november tot en met 29 december 2011, gedurende 6 weken, ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis.

De projectbesluiten en de bijbehorende stukken kunnen ook worden ingezien op www.ruimtelijkeplannen.nl en www.terschelling.nl via de rubriek actueel/bekendmakingen 2011.

Gedurende de termijn van terinzagelegging bestaat de mogelijkheid beroep in te stellen bij de Rechtbank Leeuwarden, Postbus 1702, 8901 CA Leeuwarden. Deze mogelijkheid staat open voor belanghebbenden die tijdig tegen een van deze ontwerpprojectbesluiten hun zienswijze naar voren hebben gebracht bij het college of voor belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze bij het college naar voren te brengen.

Het instellen van beroep, schorst de werking van een besluit niet. Indien u van mening bent, dat gelet op de betrokken belangen, onverwijlde spoed schorsing vereist, dan kunt u tegelijkertijd met het ingediende beroep, de Voorzieningenrechter van de rechtbank te Leeuwarden verzoeken een voorlopige voorziening te treffen.

Een projectbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzieningenrechter is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven