Gewijzigd vastgesteld projectbesluit en bouwvergunning ‘Boomheide fase 1, Gennep’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Gennep maken op grond van artikel 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening, in samenhang met afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat het projectbesluit ‘Boomheide fase 1, Gennep’ alsmede de bouwvergunning ‘Boomheide fase 1, Gennep’ gewijzigd is vastgesteld respectievelijk is verleend.

Dit projectbesluit en deze bouwvergunning voorzien in een planologische regeling en een vergunning voor het bouwen van vijf woonzorggebouwen (15 woonzorgeenheden) bestaande uit twee bouwlagen met een kap. Het deelgebied Boomheide fase 1, Gennep is gelegen direct ten noorden van de Stiemensweg, ten westen van het Elzendaal college.

Inzage en beroep

Het projectbesluit en de bouwvergunning en alle daarbij behorende stukken liggen met ingang van 17 november 2011 tot en met 28 december voor iedereen ter inzage tijdens openingstijden (maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur) bij het Omgevingsloket in het gemeentekantoor van Gennep, Ellen Hofmannplein 1 te Gennep. Voor inzage buiten openingstijden kan een afspraak gemaakt worden via telefoonnummer 0485-494141. Daarnaast zijn het projectbesluit en de bouwvergunning en de daarbij behorende stukken raadpleegbaar en beschikbaar op de volgende wijzen:

  • Op www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer: NL.IMRO.0907.PB10016BOOMH1GNP-VA01.

  • Op www.gennep.nl→ snel naar→ bestemmingsplannen → Projectbesluit Boomheide fase 1, Gennep. Daarnaast is op de gemeentelijke website een link naar de landelijke website opgenomen, waardoor u direct bij het juiste plan terecht komt.

Belanghebbenden die ten aanzien van de ontwerpbesluiten (tijdig) zienswijzen hebben ingediend, alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij met betrekking tot de ontwerpbesluiten geen dan wel niet tijdig een zienswijze hebben ingebracht, kunnen tegen deze besluiten vanaf de dag na die waarop de besluiten ter inzage worden gelegd gedurende zes weken een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de rechtbank Roermond, sector bestuursrecht, Postbus 950, 6040 AZ Roermond. Het indienen van een beroepschrift schort de werking van de besluiten niet op. Indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist, kan gelijktijdig met het indienen van het beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Roermond, Postbus 960, 6040 AZ Roermond.

Naar boven