Ontwerpbestemmingsplan Schouwweg 72 (v.m. Johannahuis) ter inzage

Voor de zomer is het voorontwerpbestemmingsplan Schouwweg 72 in de inspraak gebracht. Voorts is daarover toen het vereiste overleg met diverse overheidsinstanties gevoerd. Met inachtneming van de resultaten van de inspraakprocedure en van het overleg, is het ontwerpbestemmingsplan opgesteld.

Gedurende zes weken, vanaf 16 november tot en met 27 december 2011, is voor eenieder via www.ruimtelijkeplannen.nl het ontwerpbestemmingsplan in te zien. Het plan is ook in te zien via de gemeentelijke website www.wassenaar.nl → plannen en projecten → bestemmingsplannen → Schouwweg 72 en ligt tijdens de openingstijden ter inzage bij de central balie van het gemeentekantoor aan de Johan de Wittstraat 45.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijk zienswijzen indienen tegen dit ontwerp bestemmingsplan bij de gemeenteraad van Wassenaar, Postbus 499, 2240 AL, Wassenaar. Ook het indienen van mondelinge zienswijzen is mogelijk. Hiervoor dient tijdig, bij voorkeur uiterlijk een week voor het einde van de terinzagelegging, een telefonische afspraak te worden gemaakt via telefoonnummer: 070-5122339 of 070-5122451.

Burgemeester en wethouders van Wassenaar.

Naar boven