Vastgesteld bestemmingsplan Semmelweisstraat 46

De gemeenteraad heeft op 8 november 2011 het volgende bestemmingsplan vastgesteld:

  • Semmelweisstraat 46

Het bestemmingsplan maakt mogelijk dat op het perceel gelegen aan de Semmelweisstraat 46 het huidige schoolgebouw van de Kardinaal Alfrinkschool te vervangen door nieuwbouw welke zal worden verbonden met de Woolderschool. Het verbindingsstuk zal worden ingevuld met een kinderdagverblijf.

Inzien

U kunt het bestemmingsplan en de bijbehorende stukken van 16 november 2011 t/m 27 december 2011 inzien bij de afdeling Vergunningen in het Stadskantoor aan de Hazenweg 121 te Hengelo. Om u goed van dienst te zijn adviseren wij u een afspraak te maken (074-2459647). Daarnaast is het plan te raadplegen op http://www.hengelo.nl/?id=NL.IMRO.0164.BP0054-0301.

Beroepschrift

Tijdens de inzagetermijn kunnen belanghebbenden een beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (postbus 20019, 2500 EA Den Haag). Geen beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat zij geen zienswijzen bij de gemeenteraad hebben ingebracht.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Gelijktijdig met het indienen van een beroepschrift kunt u de Voorzitter van genoemde Afdeling vragen een voorlopige voorziening te treffen. Het besluit treedt dan niet eerder in werking totdat op dat verzoek is beslist. Aan de indiening van zowel een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden. Informatie over de beroepsprocedure vindt u op www.raadvanstate.nl.

Naar boven