Aanleg aardgastransportleiding St. Odiliapeel–Schinnen

Bekendmaking terinzagelegging ontwerp-omgevingsvergunning voor het buitenplans afwijken van het bestemmingsplan voor de aanleg van een aardgastransportleiding en de uitbreiding van een afsluiterlocatie inde gebieden De Kievit, Dubbelweg en Meerlebroek.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Beesel maken ingevolge artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht het volgende bekend. Voor een ieder ligt ter inzage de ontwerp-omgevingsvergunning met bijbehorende stukken voor de aanleg van een stalen aardgastransportleiding in Reuver. De ontwerp-vergunning heeft betrekking op diverse percelen kadastraal bekend gemeente Beesel sectie K en P. De percelen zijn plaatselijk bekend de Kievit, Dubbelweg en Meerlebroek. De stukken kunnen worden ingezien bij de afdeling grondgebied in het gemeentehuis van Beesel, Raadhuisplein 1 in Reuver. De stukken liggen ter inzage met ingang van 17 november 2011 voor een periode van zes weken.

De ontwerp-omgevingsvergunning kan ook worden ingezien via de website www.beesel.nl onder digitaal loket>bouwen en wonen>buitenplanse afwijkingen.

Tijdens de terinzagetermijn kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze kenbaar maken bij burgemeester en wethouders van Beesel. Postbus 4750, 5953 ZK Reuver.

Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer F. Tegels van de afdeling grondgebied, telefoonnummer 077-474 9292.

Reuver, 9 november 2011

Burgemeester en wethouders van Beesel,

R.R.M. Halffman,

secretaris.

P. Dassen-Housen,

burgemeester.

Naar boven