Uitwerkingsplan ‘Waterfront-Zuid Waterstad fase 3’

Burgemeester en wethouders hebben op 1 november 2011 het uitwerkingsplan ‘Waterfront-Zuid Waterstad fase 3’ ongewijzigd vastgesteld. Het uitwerkingsplan voorziet in de uitwerking van een deel van het bestemmingsplan Waterfront-Zuid Waterstad. Het plan heeft betrekking op een gebied dat is gelegen tussen de Vissershaven, de Burgemeester de Meesterstraat en de provinciale weg N302. Het uitwerkingsplan maakt de realisering mogelijk van een woonwijk, waarin ook in beperkte mate (langs de Burgemeester de Meesterstraat ) ruimte wordt geboden voor vestiging van horeca, detailhandel en maatschappelijke voorzieningen.

Het uitwerkingsplan ligt met ingang van 17 november 2011 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage in de stadswinkel van het stadhuis. Het plan kunt u ook raadplegen op de website www.harderwijk.nl, wonen en leven, ruimtelijke plannen, waterfront.

Gedurende deze termijn kan tegen het vastgestelde wijzigingsplan beroep bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus20019, 2500 EA ’s-Gravenhage worden ingesteld door een belanghebbende:

  • die tijdig zienswijzen heeft ingediend bij de burgemeester en wethouders;

  • aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij/zij geen zienswijzen heeft ingediend;

  • die het niet eens is met de bij de vaststelling aangebrachte wijzigingen in het bestemmingsplan.

Een ingesteld beroep heeft geen schorsende werking. Hiervoor kunt u een apart verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Informatie de heer T. Ferwerda, telefoon 0341 411 153.

Naar boven