Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan De Brede School Oosterhaar

Burgemeester en wethouders van de gemeente Haren maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening J° artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat met ingang van vrijdag 18 november 2011 het ontwerpbestemmingsplan De Brede School Oosterhaar zes weken (t/m donderdag 29 december 2011) ter inzage ligt.

Directe aanleiding voor het nieuwe bestemmingsplan is het gezamenlijke plan om in een nieuw te bouwen Brede School verschillende maatschappelijke gebruikers in één goed ingericht gebouw te huisvesten. Het huidige bestemmingsplan Haren-Oosterhaar voorziet niet in die mogelijkheid, omdat de nieuwbouw buiten het bestaande bouwvlak op de genoemde locatie is gesitueerd.

Ter inzageligging

Het ontwerpbestemmingsplan De Brede School Oosterhaar ligt tijdens openingsuren ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis, Raadhuisplein 10 te Haren. Het ontwerpbestemmingsplan is ook digitaal te raadplegen via de gemeentelijke website www.haren.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tijdens de termijn van ter inzageligging kan iedereen zijn zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan indienen. Dit kan schriftelijk of mondeling. Een schriftelijke zienswijze stuurt u naar de gemeenteraad van Haren, Postbus 21, 9750 AA Haren. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer C. Kuperus, telefoonnummer 050-53 39 911 of e-mail c.kuperus@haren.nl.

Haren, 17 november 2011

Burgemeester en wethouders van Haren,

E. Fennema,

burgemeester.

M.P. de Wilde,

secretaris.

Naar boven