Kennisgeving ontwerp-omgevingsvergunning ‘Villa Vrijstaete’

Het college van B&W van Roermond is voornemens een omgevingsvergunning te verlenen ten behoeve van oprichten van 24 appartementen, maatschappelijke ruimte op de begane grond en een parkeergarage op een locatie aan de Maria Theresialaan te Roermond (Villa Vrijstaete), op de percelen kadastraal bekend gemeente Roermond, Sectie B nummer(s) 7507 (gedeeltelijk) en 6646, bestaande uit de volgende activiteit(en):

  • Bouwen bouwwerk: 24 appartementen, maatschappelijke ruimte en een parkeergarage;

  • Handeling in strijd met bestemmingsplan: gebruik in afwijking van het bestemmingsplan;

  • Uitwegen (verordening): in- en uitrit parkeergarage;

  • Kappen houtopstand (verordening): kappen van een boom.

De ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen van 16 november 2011 t/m 27 december 2011 ter inzage. Gedurende de inzagetermijn kan door eenieder een zienswijze over het ontwerp naar voren worden gebracht bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Roermond, Postbus 900, 6040 AX Roermond. U kunt ook mondeling uw zienswijze indienen, hiervoor dient u eerst een afspraak te maken met de behandelend ambtenaar, telefoon 0475-359 321.

Wij maken u erop attent dat in beginsel slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend door een belanghebbende die een zienswijze heeft ingebracht.

Informatieavond

Op dinsdag 29 november 2011 vindt een informatieavond plaats. De bijeenkomst start om 19.30 uur in de Tuinzaal van het Stadhuis.

Naar boven