Ontwerp bestemmingsplan De Wijer-De Kuil te Hapert

Burgemeester en wethouders van Bladel maken bekend dat op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) van 15 november tot en met 26 december 2011 het ontwerpbestemmingsplan De Wijer-De Kuil te Hapert ter inzage ligt bij de Centrale Balie in het gemeentehuis te Bladel. Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in de realisatie van maximaal 113 woningen, bestaande uit vrijstaande, twee-aan-eengebouwde, en aan-een-gebouwde woningen. Het plan is gelegen tussen de Provincialeweg N284, de Wijer en de Kuil te Hapert.

Als u meer wilt weten over het ontwerpbestemmingsplan, kunt u terecht bij de Centrale Balie in het gemeentehuis, op maandag van 09.00 tot 19.00 uur en van dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur. U kunt de plannen ook inzien via de website van de gemeente Bladel: http://1728.ropubliceer.nl

Iedereen kan van 15 november tot en met 26 december 2011 schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Uw schriftelijke reactie moet u sturen naar de gemeenteraad van Bladel, Postbus 11, 5530 AA Bladel. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze of meer informatie over dit ontwerp bestemmingsplan, kunt u contact opnemen met de Centrale Balie of met Miranda van Dijk van de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu (tel. 0497-361 636).

Crisis- en herstelwet

Het bestemmingsplan betreft een project als bedoeld in categorie 3.1 van bijlage 1 van de Crisis- en herstelwet. Dat betekent onder meer dat bijzondere procedurele bepalingen van toepassing zijn op de beroepsprocedure bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Die procedure is nu nog niet aan de orde. De Crisis- en herstelwet kunt u raadplegen op www.wetten.overheid.nl.

Bladel, november 2011

Naar boven