Projectbesluit Hoofdweg 268 Paterswolde

Projectbesluit Hoofdweg 268 Paterswolde.

Het college van B&W van de gemeente Tynaarlo heeft in de vergadering van 13 september 2011 het projectbesluit Hoofdweg 268 Paterswolde vastgesteld.

Het projectbesluit voorziet in het veranderen van een schuur in een bed & breakfastruimte op het perceel Hoofdweg 268 Paterswolde.

Kom het plan even inzien!

Het projectbesluit Hoofdweg 268 Paterswolde ligt met ingang van vrijdag 18 november 2011, gedurende zes weken ter inzage bij de afdeling Publiekszaken, Kornoeljeplein 1 te Vries. Het projectbesluit kan in die periode worden ingezien op maandag, dinsdag en vrijdag van 08.30 uur tot 12.30 uur, op woensdag van 08.30 uur tot 17.00 uur, op donderdag 08.30 tot 19.00 uur en buiten kantooruren op telefonische afspraak. Het projectbesluit is ook digitaal te raadplegen op onze website www.tynaarlo.nl onder het kopje ‘Bouwen en wonen’. Klik vervolgens door naar de rubriek ‘plannen in procedure’. Tenslotte kunt u het plan gedurende de genoemde termijn raadplegen op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl .

Een belanghebbende die tijdig een zienswijze bij het college naar voren heeft gebracht en een belanghebbende die redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij/zij geen zienswijze naar voren heeft gebracht, kan gedurende de termijn van terinzagelegging beroep instellen tegen het vastgestelde projectbesluit. Het beroepschrift kan men richten aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 AE Den Haag.

Het besluit tot vaststelling van het projectbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Als u tegen een besluit beroep instelt, heeft dit geen schorsende werking. Indien gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspaak van de Raad van State, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Vries, 16 november 2011

Naar boven