Ontwerpbestemmingsplan ‘Dorpsweg Zijderveld’

Burgemeester en wethouders van Vianen maken op grond van artikel 3.8 van de Wet op de ruimtelijke ordening bekend dat ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan

‘Dorpsweg Zijderveld’

Het bestemmingsplangebied ‘Dorpshuis Zijderveld’ ligt in de kern Zijderveld en wordt begrensd door de percelen Dorpsweg 12 aan de noordzijde, Dorpsweg 26 aan de zuidzijde en Krooshofstraat 1 aan de oostzijde.

Aanleiding voor het opstellen van het bestemmingsplan is het voornemen om een nieuw dorpshuis en een aantal (starters)woningen en zorgappartementen te bouwen.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Dorpshuis Zijderveld’ kan vanaf woensdag 16 november 2011 tot en met dinsdag 27 december 2011 tijdens kantooruren worden ingezien op de computer in de centrale hal van het Stadhuis aan de Voorstraat 30 te Vianen. Het ontwerpbestemmingsplan is ook digitaal raadpleegbaar op internet via de websites www.ruimtelijkeplannen.nl en www.vianen.nl.

Gedurende de inzagetermijn kan iedereen mondeling of schriftelijk zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken aan de gemeenteraad.

Uw schriftelijke reactie kunt u sturen aan de gemeenteraad van Vianen, Postbus 46, 4130 EA Vianen.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met mevrouw M. Kruijt of mevrouw H. Vervloedt van de afdeling Stedelijke Ontwikkeling & Projecten via telefoonnummer 0347-369 911.

Naar boven