Vooraankondiging voorbereiding bestemmingsplannen

De regelgeving voor de ruimtelijke ordening verplicht de gemeente een vooraankondiging van o.a. nieuwe bestemmingsplannen te geven. Deze publicatie van vooraankondigingen op grond van artikel 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening (Bro) voorziet in deze verplichting.

ln deze fase liggen geen stukken ter inzage. U kunt ook nog geen zienswijzen indienen en onafhankelijke instanties krijgen nog geen gelegenheid een advies uit te brengen. Te zijner tijd kunt u reageren op de voorontwerpen van de bestemmingsplannen die ter inzage komen te liggen. In ‘Het Kontakt’, de internetpagina van de gemeente (www.giessenlanden.nl) en op www.ruimtelijkeplannen.nl wordt aangekondigd wanneer dat is en hoe u kunt reageren. Naar verwachting zullen in het eerste kwartaal van 2012 de voorontwerpbestemmingsplannen van de onderstaande gebieden ter inzage worden gelegd.

Met de bestemmingsplannen wordt beoogd een actueel juridisch en planologisch kader te bieden voor de onderstaande gebieden.Overeenkomstig artikel 1.3.1 van het Bro geven burgemeester en wethouders van Giessenlanden er kennis van dat zij voornemens zijn bestemmingsplannen voor te bereiden voor de volgende locaties:

  • Bedrijventerrein Arkel: herziening van het bestemmingsplan.

  • Bedrijventerrein Middenweg en Giessenburg: herziening van het bestemmingsplan.

  • Arkel Dorpskern: herziening van het bestemmingsplan.

Naar boven