Ontwerpbestemmingsplan Goyergracht zuid 13 te Eemnes ter inzage

Burgemeester en wethouders van Eemnes maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Goyergracht zuid 13 ter inzage ligt.

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in de afbraak van de bestaande dienstwoning op het perceel Goyergracht zuid 13 en de bouw van een nieuwe burgerwoning verder westelijk op het terrein.

Periode van terinzagelegging

Het ontwerpbestemmingsplan Goyergracht zuid 13 ligt vanaf 21 november 2011 gedurende zes weken ter inzage bij de Balie Bouwen en Wonen in het kantoor van de BEL Combinatie, Zuidersingel 5 in Eemnes. U kunt hier terecht van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur. Tevens is het ontwerpbestemmingsplan te raadplegen via de website (www.eemnes.nl) en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Indienen van zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder tegen het ontwerpbestemmingsplan een schriftelijke of mondelinge zienswijzen kenbaar maken bij de gemeenteraad van Eemnes, Postbus 71 3755 ZH Eemnes, onder vermelding van ‘Ontwerpbestemmingsplan Goyergracht zuid 13’. Ook het indienen van een mondelinge zienswijze is mogelijk. Hiervoor dient tijdig, bij voorkeur uiterlijk een week voor het einde van de terinzageligging, een afspraak te worden gemaakt met de heer B. Gangelhof, telefoonnummer 035-7513346. Het is niet mogelijk telefonisch of via de email uw zienswijze kenbaar te maken.

Naar boven