Projectbesluit Woonzorgcomplex en verleende bouwvergunning

Burgemeester en wethouders van Oostflakkee maken bekend dat op 28 januari 2011 op grond van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening het projectbesluit ‘Woonzorgcomplex’ is vastgesteld, onder gelijktijdige verlening van de bouwvergunning teneinde de bouw van een woonzorgcomplex op het perceel, gelegen aan de Melkweg (ongenummerd), 3255 TJ te Oude-Tonge mogelijk te maken.

De stukken liggen met ingang van 7 februari 2011 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentekantoor, Eisenhowerlaan 1 te Oude-Tonge. Het gemeentekantoor is ook elke eerste en derde dinsdagavond van de maand geopend tussen 18:00 en 9:30 uur. De stukken zijn tevens via www.oostflakkee.nl te raadplegen.

Tegen het besluit van ons college kan met ingang van 8 februari 2011 gedurende zes weken beroep worden ingesteld bij de Rechtbank Rotterdam (sector bestuursrecht), Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam door:

  • een belanghebbende die tijdig een zienswijze kenbaar heeft gemaakt bij ons college;

  • een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zich tijdig tot ons college te wenden.

Tegelijkertijd kan binnen de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de genoemde rechtbank. Een dergelijk verzoek kan alleen worden gedaan als ook een beroepschrift is ingediend.

Oude-Tonge, 3 februari 2011

Burgemeester en wethouders van Oostflakkee ,

de secretaris,

J.T.M. Brouwer.

De burgemeester,

J. Heijkoop.

Naar boven