Besluit van de Minister van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie van 3 november 2011, nr. 202964, houdende wijziging van het Mandaatbesluit EL&I Dienst Regelingen 2011

De Minister van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie,

Besluit:

ARTIKEL I

Het Mandaatbesluit EL&I Dienst Regelingen 2011 wordt als volgt gewijzigd:

A

Artikel 6 wordt als volgt gewijzigd:

1. In het derde lid wordt ‘de manager Interne Accountantsdienst’ vervangen door: de manager Interne Auditdienst.

2. Onder vervanging van de punt aan het slot van het vijfde lid door een puntkomma wordt een lid toegevoegd, luidende:

  • 6. De teammanagers van de afdeling Recht en Rechtsbescherming zijn gemachtigd om namens de Minister van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie te beslissen en stukken te ondertekenen betreffende de afwijzing van verzoeken om schadevergoeding en de toekenning tot bedragen van ten hoogste € 5.000,– alsmede de met de toekenning samenhangende besluiten bedoeld in de afdelingen 4.4.1 en 4.4.2 van de Algemene wet bestuursrecht.

B

In artikel 9, eerste lid, onderdeel a, wordt ‘artikel 18.2, eerste lid, onderdeel a, onder 3, van de Wet milieubeheer’ vervangen door: artikel 18.2, eerste lid, onderdeel a, onder 2, van de Wet milieubeheer.

C

Artikel 10 wordt als volgt gewijzigd:

1. Onderdeel e vervalt.

2. Voor de tekst wordt de aanduiding ‘1.’ geplaatst.

3. Er wordt een lid toegevoegd, luidende:

  • 2. De manager Recht en Rechtsbescherming en de teammanagers van de afdeling Recht en Rechtsbescherming zijn gemachtigd om namens de Minister van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie te beslissen en stukken te ondertekenen betreffende de afwijzing van verzoeken om schadevergoeding en de toekenning tot bedragen van ten hoogste € 5.000,–, in de beslissing op bezwaar.

D

Artikel 27 wordt als volgt gewijzigd:

In onderdeel s wordt ‘artikel 2, derde lid, van de Natuurschoonwet’ vervangen door: artikel 2, vierde lid, van de Natuurschoonwet 1928.

ARTIKEL II

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na de datum van uitgifte van de Staatscourant waarin het wordt geplaatst en werkt terug tot en met 1 mei 2011.

Dit besluit zal in de Staatscourant worden geplaatst.

Den Haag, 3 november 2011

De Minister van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie,

M.J.M. Verhagen.

Naar boven