Ontwerpbestemmingsplan Ossenkoppelerhoek

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Ossenkoppelerhoek ter inzage wordt gelegd. Het bestemmingsplan is een actualisatie van de bestaande bestemmingsplannen. Het plangebied wordt globaal omsloten door:

  • de Weezebeek in het zuiden en zuidwesten;

  • de Nachtegaalstraat en Schoolstraat in het noordoosten (met uitzondering van de bebouwing aan de Nachtegaalstraat)

  • de Bornebroeksestraat in het oosten (met uitzondering van de bebouwing aan de Bornebroeksestraat);

  • de Aa in het noordwesten.

In het plan is vastgelegd wat de mogelijkheden zijn van de (afzonderlijke) percelen binnen de woonwijk. Het nieuwe bestemmingsplan is een actualisatie en heeft een conserverend karakter. Dit betekent dat de bestaande situatie zo veel mogelijk gehandhaafd wordt.

Het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken liggen van 9 november 2011 tot en met 20 december 2011 ter inzage bij de publieksbalie en is digitaal in te zien op onze website www.almelo.nl/bestemmingsplannen, als ook op www.ruimtelijkeplannen.nl. Gedurende de hierboven genoemde termijn kan eenieder mondeling of schriftelijk zienswijzen indienen bij de gemeenteraad. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer Knoop van het team Ruimtelijke Ontwikkeling en Stedenbouw, via (0546) 54 11 11.

Naar boven