Ontwerpbestemmingsplan ‘Gommerwijk West-West Fase 1A’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Enkhuizen maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Gommerwijk West-West Fase 1A‘ conform artikel 3.8 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening vanaf donderdag 10 november 2011, gedurende zes weken ter inzage ligt.

Plangebied

Het plangebied behelst de percelen behorende bij Haling 13 te Enkhuizen met bijbehorende gronden en bebouwing. Het plangebied wordt geografisch begrenst door de sloten Noorder Kadijk (Noord), Meijndertsloot (West) en Zuiderkadijk (Zuid) en de laatste nieuwbouwfase van het plan Kadijken, Fase 5B (Oost), Dit ontwerpbestemmingsplan voorziet in een passende regeling voor de bouw van cirka 85 woningen, waaronder vrijstaande- en rijtjeswoningen en twee onder één kap woningen, bijbehorende openbare ruimte en openbaar water.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken, ligt vanaf donderdag 10 november 2011 gedurende zes weken ter inzage bij het Servicepunt in het Stadskantoor, Hoogstraat 11 te Enkhuizen op werkdagen van 9.00 tot 16.00 uur. Het ontwerpbestemmingsplan is tevens te raadplegen op de landelijke site www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijze

Tijdens de bovengenoemde termijn van zes weken kan eenieder over het ter inzage gelegde ontwerpbestemmingsplan naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Enkhuizen, Postbus 11, 1600 AA Enkhuizen. Mondelinge zienswijzen kunnen op maandag, woensdag en vrijdag tussen 9.00 en 12.00 uur bij het Loket Bouwen & Wonen in het Stadskantoor naar voren worden gebracht. Ook kunt u een mondelinge reactie tijdens deze uren doorgeven via het telefoonnummer (0228) 36 02 47.

Informatie

Dhr. F.M. Weghaus, Ruimtelijke Ordening, tel.: (0228) 36 02 47.

Enkhuizen, 9 november 2011

Burgemeester en wethouders van Enkhuizen,

de secretaris,

R.M. Reus.

De burgemeester,

J.G.A. Baas.

Naar boven