Vooraankondiging o.g.v. artikel 1.3.1 Bro het voornemen tot de voorbereiding van het nieuwe bestemmingsplan ‘Valkenburg Landelijk Gebied’

In overeenstemming met artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) geven burgemeester en wethouders van Katwijk kennis van het voornemen dat zij een bestemmingsplan voorbereiden voor het Landelijk Gebied te Valkenburg.

Het plangebied omvat hoofdzakelijk het landelijk gebied van Valkenburg. Het gebied wordt aan de oostzijde begrensd door de Oude Rijn en de N206, aan de zuidzijde door de A44 en de gemeente Wassenaar, aan de westzijde door de voormalige vliegbasis Valkenburg . Aan de noordzijde wordt het gebied begrensd door glastuinbouwgebied De Woerd, de N206, de Tjalmastrook-Noord en 't Duyfrak.

Directe aanleiding voor de herziening van het bestemmingsplan vormt de ouderdom van het geldende bestemmingsplan ‘Landelijk Gebied 1994’.

Voor meer informatie over deze vooraankondiging kunt u contact opnemen met de afdeling RO van de gemeente Katwijk (071-4065199). Op grond van artikel 1.3.1, lid 2 Bro wordt hier gemeld dat er geen stukken betreffende het voornemen ter inzage worden gelegd, dat er geen gelegenheid wordt geboden zienswijzen over dit voornemen naar voren te brengen en dat er geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid wordt gesteld advies uit te brengen over dit voornemen. Later, als meer bekend is over het voornemen, zullen wij u nader berichten over de te volgen procedure en mogelijkheden voor inspraak en het indienen van zienswijzen.

10 november 2011

Burgemeester en wethouders van Katwijk.

Naar boven