Projectbesluit ex art. 3.10 Wro en bouwvergunning voor het bouwen van een woning met garage

Burgemeester en wethouders van Horst aan de Maas maken bekend een projectbesluit ex artikel 3.10 Wet ruimtelijke ordening en bouwvergunning te verlenen voor:

  • Het oprichten van een woning met garage op het perceel Lottumseweg 61a te Grubbenvorst, op het perceel kadastraal bekend gemeente Grubbenvorst, sectie L, nummer 58.

Belanghebbenden die ten aanzien van het ontwerpprojectbesluit en de ontwerpbouwvergunning (tijdig) zienswijzen hebben ingediend alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij met betrekking tot het ontwerpbesluit geen dan wel niet tijdig een zienswijze hebben ingebracht, kunnen tegen dit projectbesluit vanaf de dag na die waarop het besluit ter inzage wordt gelegd (conform artikel 6:8, lid 4 Awb) gedurende zes weken een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de rechtbank Roermond, sector bestuursrecht, Postbus 950, 6040 AZ Roermond. Het indienen van een beroepschrift schort de werking van het projectbesluit en de bouwvergunning niet op. Indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist, kan gelijktijdig met het indienen van het beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Roermond, Postbus 960, 6040 AZ Roermond.

De kennisgeving van het projectbesluit met bouwvergunning wordt overeenkomstig artikel 3.11, lid 2 Wro, juncto artikel 3.8, lid 3 Wro geplaatst in het gemeentelijk huis-aan-huis blad, in de Staatscourant op www.ruimtelijkeplannen.nl en op de gemeentelijke website.

Het projectbesluit met bijbehorende stukken ligt met ingang van 11 november 2011 gedurende de beroepstermijn van zes weken ter inzage in de informatiehoek van het gemeentehuis, Wilhelminaplein 6 in Horst.

Het projectbesluit treedt overeenkomstig artikel 3.8, lid 5 Wro in werking met ingang van de dag na afloop van de beroepstermijn. De bouwvergunning treedt overeenkomstig artikel 46, lid 6 Woningwet niet eerder in werking nadat het projectbesluit in werking is getreden.

Horst, 10 november 2011

Naar boven