Besluit weigeren omgevingsvergunning Drielseweg 36b te Hedel

Het college van Maasdriel maakt bekend dat zij heeft besloten de omgevingsvergunning te weigeren voor het perceel kadastraal bekend gemeente Hedel, sectie L, nummers 1208, 1209 en 1210 en plaatselijk bekend Drielseweg 36b te Hedel. De aanvraag om omgevingsvergunning betreft de oprichting van een crematorium met bijbehorende voorzieningen. Het besluit ligt vanaf donderdag 10 november tijdens de openingstijden ter inzage in het gemeentehuis in Kerkdriel, Kerkstraat 45.

Binnen zes weken na de vermelde datum van terinzagelegging kan door belanghebbenden die zienswijzen hebben ingediend tegen de ontwerpbeschikking beroep worden ingesteld (of door een belanghebbende die kan aantonen dat hij/zij daartoe niet in staat is geweest). Dit geldt ook als u het niet eens bent met eventuele wijzigingen in de definitieve beschikking ten opzichte van het ontwerp. Beroepschriften kunt u richten aan: Rechtbank Arnhem, Sector Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Verzoek tot schorsing of een voorlopige voorziening kunt u richten aan de voorzieningenrechter van genoemde sector Bestuursrecht bij de Rechtbank.

Voor meer informatie neemt u contact op met de behandelend ambtenaar S. Verbaarschot, tel. 0418-638434, of mailt u naar info@maasdriel.nl t.a.v. ‘omgevingsvergunning crematorium Drielseweg 36b’.

Naar boven