Bestemmingsplan Achttienhontpad 3 Warmond ongewijzigd vastgesteld

Digitale naam van plan : NL.IMRO.1525.BP2011WAR10003-0401

De gemeenteraad heeft op 27 oktober 2011 het bestemmingsplan Achttienhontpad 3 Warmond ongewijzigd vastgesteld.

Het bestemmingsplan vormt de juridisch-planologische regeling voor de realisatie van een woning op een perceel van ongeveer 1500 m2 aan het Achttienhontpad 3 in Warmond.

Inzien

Het raadsbesluit met het vastgestelde bestemmingsplan (inclusief bijlagen) ligt van donderdag 10 november 2011 tot en met woensdag 21 december 2011 ter inzage.

U kunt het vastgestelde bestemmingsplan en het raadsbesluit inzien in het gemeentekantoor, Wilhelminalaan 25 in Sassenheim. (De openingstijden zijn maandag 8.30u–13.00u, dinsdag, woensdag en vrijdag van 8.30u–17.00u en donderdag van 8.30u–20.00u.)

De digitale versie van dit vastgestelde bestemmingsplan met raadsbesluit kunt u inzien op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl. Deze website is een landelijke voorziening, die door het ministerie van Infrastructuur en Milieu wordt beheerd. Op de website van de gemeente Teylingen (www.teylingen.nl) staat een rechtstreekse link naar dit digitale plan. Deze link is te vinden via het kopje ‘plannen en projecten’, Warmond en vervolgens bij de tekst van het betreffende bestemmingsplan. Naast een link naar het digitale plan vindt u hier ook een link naar de analoge versie van het vastgestelde bestemmingsplan en het raadsbesluit (beide als pdf-bestand).

(N.B. Als er verschillen zijn tussen de analoge en digitale versie, is op grond van artikel 1.2.3 van het Besluit ruimtelijke ordening de digitale versie beslissend.)

Beroep

Tegen het besluit van de raad kunnen belanghebbenden van vrijdag 11 november 2011 tot en met donderdag 22 december 2011 beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Dit geldt alleen voor:

  • degene die tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht;

  • een belanghebbende die redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij niet in staat is geweest een zienswijze in te dienen;

Belanghebbenden kunnen bij de Voorzitter van die Afdeling tevens een verzoek om voorlopige voorziening doen. Een verzoek om voorlopige voorziening is alleen ontvankelijk als daarbij een spoedeisend belang kan worden aangetoond.

Het vaststellingsbesluit treedt op 23 december 2011 in werking, tenzij binnen die termijn naast een beroepsschrift ook een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op dit verzoek is beslist.

Informatie

Voor vragen of informatie kunt u contact opnemen met Richard Rietveld van de afdeling Ruimte, via telefoonnummer 14 0252.

Voorhout, 9 november 2011

Burgemeester en wethouders van Teylingen.

Naar boven