Uitgebreide procedure Wabo voor afwijken van het bestemmingsplan

Bekendmaking definitieve omgevingsvergunningen en definitieve verklaringen van geen bedenkingen ‘woning Herenstraat 37a’

Burgemeester en wethouders van Rijswijk maken bekend dat zij 31 oktober een omgevingsvergunning hebben verleend voor de functiewijziging van een bestaand pand naar een woning aan de Herenstraat 37a. De vergunning is verleend via de uitgebreide procedure als bedoeld in artikel 2.12 eerste lid sub a onder 3° Wabo.

De definitieve omgevingsvergunning is ongewijzigd gebleven ten opzichte van de ontwerpomgevingsvergunning.

De omgevingsvergunning is voorbereid volgens afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, wat betekent dat de ontwerpomgevingsvergunning en de ontwerpverklaring van geen bedenkingen vanaf 27 mei 2011 gedurende zes weken ter inzage hebben gelegen. Tijdens deze periode zijn er geen zienswijzen ingediend.

Belanghebbenden die gedurende de periode dat de ontwerpomgevingsvergunning ter inzage heeft gelegen een zienswijze hebben ingediend, kunnen binnen zes weken na publicatiedatum (dus met ingang van 11 november 2011) een beroepschrift indienen bij de Rechtbank ’s-Gravenhage, postbus 20302, 2500 EH ’s-Gravenhage.

Een beroepschrift dient de gronden van beroep en het kenmerk van het besluit tegen welke het zich richt te bevatten. Verder dient het beroepschrift te worden gedateerd en te worden voorzien van naam, adres en handtekening van de belanghebbende.

Rijswijk, 10 november 2011

Burgemeester en wethouders voornoemd,

G.W. van der Wel-Markerink,

burgemeester.

A. de Baat,

secretaris.

Naar boven