Vaststelling bestemmingsplan ‘Veldhoven-dorp, Spreehof/Priorhof’

Burgemeester en wethouders van Veldhoven maken bekend, dat de gemeenteraad bij besluit van 27 september 2011 het volgende bestemmingsplan gewijzigd heeft vastgesteld. Het bestemmingsplan ligt ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, van 11 november 2011 tot en met 22 december 2011 voor iedereen ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis, Meiveld 1, 5501 KA Veldhoven.

Naam

Bestemmingsplan ‘Veldhoven-dorp, Spreehof/Priorhof’

Het plan is te raadplegen via de website http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0861.071101SPREEPRIOR-0404 en www.veldhoven.nl. Hier kunt u aan de linkerzijde kiezen voor ‘wonen en leven’, vervolgens ‘bouwen en wonen’ en daarna voor ‘bestemmingsplannen’.

Omschrijving

Het bestemmingsplan voorziet in een planologische regeling voor de bouw van 5 seniorenwoningen verdeeld over een tweetal onbebouwde terreinen op een perceel aan de Spreehof en aan de Priorhof.

Gedurende genoemde termijn kan door een belanghebbende die zich tijdig tot de gemeenteraad heeft gewend met een zienswijze, alsmede door een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zich tijdig met een zienswijze tot de gemeenteraad te wenden, beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het beroepschrift dient binnen de genoemde termijn van terinzagelegging te worden ingediend bij de Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 AE ’s Gravenhage. Tevens kan dan over het besluit van de gemeenteraad een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Gelijke bevoegdheid komt toe aan een ieder, die bedenkingen heeft tegen wijzigingen, welke bij de vaststelling van het plan ten opzichte van het ontwerp zijn aangebracht.

Voor vragen/opmerkingen kunt u contact opnemen met de gemeente via telefoonnummer 14040 of via email gemeente@veldhoven.nl

Veldhoven, 9 november 2011

Naar boven