Gewijzigd vastgesteld Projectbesluit Den Nul - Locatie Baltus

Burgemeester en wethouders van Olst-Wijhe maken bekend dat zij op 28 juni 2011 hebben besloten het projectbesluit Projectbesluit Den Nul - Locatie Baltus gewijzigd vast te stellen. Het plan heeft als doel de realisatie van enkele woningen op het perceel aan de Rijksstraatweg 52 te Den Nul mogelijk te maken.

Bij de vaststelling heeft het college ambtshalve en/of naar aanleiding van zienswijzen onderstaande wijziging aangebracht:

  • Aanpassing plankaart, wijziging bouwvlakken

Het vastgestelde projectbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 10 november 2011 voor een periode van zes weken ter inzage bij ons klantcontactcentrum, locaties Wijhe (Oranjelaan 5) en Olst (Holstohus, Jan Schamhartstraat 5b). Het plan, met het identificatienummer NL.IMRO.1773.PB2010009002-0301 is ook te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. De bronbestanden zijn beschikbaar via http://ro.olst-wijhe.nl/.

Gedurende de genoemde termijn kunnen diegenen die tijdig een zienswijze bij het college van B&W naar voren hebben gebracht of belanghebbenden die redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht, beroep instellen tegen het projectbesluit bij de arrondissementsrechtbank, sector Bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB te Zwolle.

Tegen de gewijzigd vastgestelde onderdelen van het projectbesluit kan elke belanghebbende beroep instellen.

Het projectbesluit treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn, tenzij gedurende deze termijn naast het instellen van beroep ook een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de voorzieningenrechter van de rechtbank.

Naar boven