Tijdelijk baggerdepot

Burgemeester en wethouders van Gemeente Alphen aan den Rijn maken bekend dat de omgevingsvergunning voor een tijdelijk baggerdepot achter de Woubrugseweg 80B te Alphen aan den Rijn (kadastraal bekend Gemeente Oudshoorn, sectie B, nummers 46−47−48) is vastgesteld en verleend.

Terstond in werkingtreding

De omgevingsvergunning voor het tijdelijk baggerdepot treedt in afwijking van artikel 6.1, tweede lid, aanhef en onder b, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht terstond na bekendmaking in werking, met toepassing van artikel 6.2 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht. Dit betekent dat de omgevingsvergunning in werking is getreden op 9 november 2011.

Ter inzage

De omgevingsvergunning met bijbehorende stukken ligt met ingang van 10 november tot en met 22 december 2011 voor eenieder ter inzage bij de informatiebalie in het stadhuis. Deze publicatie, het besluit en de bijlagen zijn ook te lezen via de gemeentelijke website en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Procedure

Degene die als belanghebbende tijdig zijn zienswijze naar voren heeft gebracht, alsmede een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij niet zijn zienswijze naar voren heeft gebracht, kan gedurende de termijn van terinzagelegging beroep aantekenen. Het beroepschrift moet worden ingediend bij de Rechtbank te ‘s-Gravenhage, sector Bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH ‘s-Gravenhage. Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Als er sprake is van een spoedeisende zaak, kunt u tegelijkertijd een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Rechtbank te ‘s-Gravenhage.

Vragen

Voor vragen kunt u contact opnemen met mevrouw G.J. Faken-Oudekerk, afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, via telefoonnummer 0172-465 681.

Naar boven