Ontwerp-omgevingsvergunning uitbreiding restaurant McDonald's

Omschrijving

Het college van burgemeester en wethouders van Landgraaf maakt ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat zij voornemens zijn om een omgevingsvergunning te verlenen voorbereid met de uitgebreide procedure met toepassing van de afwijkingsbevoegdheid als bedoeld in artikel 2.12, eerste lid, sub a, onder 3 Wabo voor het aanpassen van de bestaande gevels en dak, het plaatsen van reclame en een reclamezuil, het plaatsen van straatmeubilair, het vervangen van twee vlaggenmasten, het uitbreiden van het restaurant en het vervangen van het bestaande speeltoestel op het perceel van Mc Donald's Nederland b.v., gelegen Brunssummerweg 138, 6373 EZ te Landgraaf.

De aanvraag, de ontwerp-omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen ter inzage gedurende zes weken van 10 november 2011 t/m 21 december 2011 bij de balie van de afdeling Vergunningen in de Gemeentewinkel, Raadhuisplein 1 te Landgraaf (openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 9.00–12.30 uur en donderdag tevens van 14.00–16.30 uur).

Gedurende de hierboven genoemde termijn kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling zijn zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend bij het college van B&W, Postbus 31000, 6370 AA Landgraaf. Voor uw mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling via telefoonnummer 045-5695222.

Naar boven