Ontwerpbestemmingsplan ‘Croix de Bourgogne’ ter inzage

Burgemeester en wethouders van Valkenburg aan de Geul maken bekend dat met ingang van donderdag 10 november 2011 tot en met 21 december 2011 voor iedereen ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Croix de Bourgogne’. Dit bestemmingsplan ziet op de locatie, gelegen aan de Gosewijnstraat in het centrum van Valkenburg en zal het desbetreffende deel van het nu geldende bestemmingsplan ‘Centrum Valkenburg’ vervangen. Doel van deze herziening is het bieden van het planologisch-juridisch kader voor het kunnen realiseren van het hotel Croix de Bourgogne.

Inzage

U kunt het ontwerpbestemmingsplan in elektronische vorm raadplegen op de landelijke website:

http://ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0994.2010BP004-ON01 of via de gemeentelijke website www.valkenburg.nl onder het menu ‘Wonen en Leven/ Ruimtelijke Plannen’.

Het ontwerpbestemmingsplan kan ook tijdens kantooruren worden ingezien in het gemeentehuis bij de balie van de afdeling Bouwen en Wonen (043-6099290), Geneindestraat 4 te Valkenburg. Hier kunt u het bestemmingsplan zowel in elektronische vorm als op papier bekijken. Bij verschillen tussen de digitale en de papieren versie van het bestemmingsplan is de digitale versie van het plan bepalend.

Zienswijzen

Tijdens de periode van terinzagelegging kan eenieder zowel schriftelijk als mondeling zienswijzen over het ontwerp indienen bij de gemeenteraad. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad, Postbus 998, 6300 AZ Valkenburg, onder vermelding van 'zienswijze ontwerpbestemmingsplan Croix de Bourgogne'. Een zienswijze dient de volgende informatie te bevatten: naam en adres van de indiener, datum en de redenen van de zienswijze. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u tijdens kantooruren een afspraak maken met de heer D. Gidding, telefoonnummer 043-6099290.

Valkenburg, 9 november 2011

Naar boven