Ontwerpbestemmingsplan ‘Schipborg’

Burgemeester en wethouders van Aa en Hunze maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat het ontwerp bestemmingsplan met bijbehorend ontwerp raadsbesluit:

  • ‘Schipborg’

met ingang van 10 november 2011 gedurende 6 weken voor iedereen ter inzage ligt bij de centrale publieksbalie in het gemeentehuis, Spiekersteeg 1 in Gieten. Ook is het genoemde ontwerpbestemmingsplan met bijbehorend ontwerpraadsbesluit digitaal te raadplegen via www.aaenhunze.nl (onder ‘Wonen & Leven’ / ‘Bestemmingsplannen’) en alleen het ontwerpbestemmingsplan op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het ontwerpbestemmingsplan is een vervolg op het voorontwerpbestemmingsplan die medio 2010 ter inzage heeft gelegen en voorziet in een juridisch-planologische regeling voor de kern Schipborg. Met dit bestemmingsplan worden de bestaande verouderde bestemmingsplannen voor deze kern geactualiseerd. Het plangebied omvat globaal de gehele bebouwde kom van Schipborg en is in hoofdzaak conserverend van aard. Het ontwerp bestemmingsplan is op onderdelen gewijzigd ten opzichte van het ter inzage gelegde voorontwerpbestemmingsplan.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen met betrekking tot het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad.

Uw schriftelijke reactie dient u te sturen aan de gemeenteraad, Postbus 93, 9460 AB Gieten. Indien u van de mogelijkheid om een mondelinge zienswijze in te brengen, gebruik wenst te maken, kunt u contact opnemen met de afdeling VROM, tel. (0592) - 267718.

Naar boven