Gecoördineerde voorbereiding ontwerpwijzigingsplan en ontwerpbesluit omgevingsvergunning Akkerpad Vlijmen

Het college van Heusden maakt bekend dat voor het project aan het Akkerpad in Vlijmen twee samenhangende ontwerpbesluiten zijn opgesteld en dat alle ontwerpbesluiten met ingang van 10 november 2011 ter inzage liggen.

Het plangebied omvat de percelen aan het Akkerpad 1 (deels), 3 en 5 in Vlijmen.

Coördinatie en inhoud ontwerpbesluiten

Op grond van het raadsbesluit van 10 mei 2011 worden voor het project aan het Akkerpad de volgende besluiten gecoördineerd voorbereid:

  • Het vaststellen van het wijzigingsplan Akkerpad 3–5 Vlijmen;

  • Het verlenen van een omgevingsvergunning voor het onderdeel bouwen: oprichten 7 woningen.

Ter inzage

Het ontwerpwijzigingsplan Akkerpad 3–5 Vlijmen en het ontwerpbesluit omgevingsvergunning voor 7 woningen met de bijbehorende stukken liggen met ingang van 10 november 2011 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage.

U kunt de stukken inzien in het gemeentehuis in Drunen en Vlijmen en in de bibliotheek in Heusden. Dit kan tijdens openingstijden. Een digitale versie van het ontwerpwijzigingsplan en het ontwerpbesluit omgevingsvergunning is raadpleegbaar en wordt beschikbaar gesteld via onze website www.heusden.nl onder het kopje actueel/uitwerkings- en wijzigingsplannen.

Zienswijze

Gedurende de bovengenoemde termijn van zes weken kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze omtrent de ontwerpbesluiten naar voren brengen bij het college van Heusden. Een schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar het college van Heusden, Postbus 41, 5240 AA Vlijmen. Indien u mondeling wilt reageren, kunt u voor een afspraak contact opnemen met mevrouw A. te Brake, telefoonnummer (073) 513 17 89.

Vlijmen, 9 november 2011

Naar boven