Omgevingsvergunning waterwoningen Harnaschpolder

Aanvragen omgevingsvergunning ter inzage

Een ieder krijgt de gelegenheid, overeenkomstig het bepaalde in artikel 6.14, lid 1 van het Besluit omgevingsrecht (Bor) om een reactie te geven op de bouwplannen voor het realiseren van waterwoningen op de locatie Glaskloksingel, ongenummerd, in de Harnaschpolder te Delft, waterkavels 16, 17, 19 en 21. Er is sprake van gefaseerde aanvragen waarbij de huidige fase de activiteit: Gebruik van gronden of bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan behelst, als bedoeld in artikel 2.1, lid 1, sub c van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo). Voor de plannen zijn omgevingsvergunningen vereist met een goede ruimtelijke onderbouwing en een verklaring van geen bedenkingen (hierna vvgb) van de gemeenteraad.

Bekijken van het plan

De aanvragen en de daarbij behorende ontwerpbesluiten en ontwerp-vvgb’s zijn vanaf de datum van publicatie gedurende 6 weken in te zien bij de Stadswinkel, Phoenixstraat 16, te Delft, openingstijden:op afspraak: maandag t/m donderdag van 8.00 tot 17.00 uur en vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur. Bij de Stadswinkel kunt u een kopie aanvragen van de aanvragen, de ruimtelijke onderbouwingen, de ontwerpbesluiten, de ontwerp-vvgb’s, en de gegevens behorende bij de aanvragen.

Reageren op het ontwerpbesluit

U kunt gedurende de terinzageligging reageren op de plannen door uw zienswijze op de ontwerpbesluiten en de ontwerp-vvgb’s te sturen naar: Gemeente Delft, cluster Veiligheid, afdeling Vergunningen, Postbus 78, 2600 ME Delft. In uw schriftelijke reactie (zienswijze) moet u duidelijk uw naam en adres vermelden en aangeven om welke aanvraag omgevingsvergunning het gaat.

Procedure

Iedereen die heeft gereageerd op een ontwerpbesluit met de daarbij behorende stukken, waaronder de ruimtelijke onderbouwing en de ontwerp-vvgb, ontvangt daarop een antwoord. Tevens wordt het definitieve besluit verstrekt. De definitieve besluiten en de definitieve vvgb’s worden gepubliceerd in de Staatscourant en een huis-aan-huisblad.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Stadswinkel via telefoonnummer 14015 of via www.delft.nl

Naar boven