Ontwerpbestemmingsplan ‘MFA Midden’ en ‘MFA Zuid’

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8. van Wet ruimtelijke ordening bekend dat van 11 november 2011 tot en met 22 december 2011 onderstaande ontwerpbestemmingsplannen met daarbij behorende stukken voor iedereen ter inzage ligt in het gemeentehuis. U kunt tijdens de openingsuren terecht in het informatiecentrum.

Naam:

Ontwerpbestemmingsplan ‘MFA Midden’

Het plan is te raadplegen via de website http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn= NL.IMRO.0861.101100MFAmidden-0304 en www.veldhoven.nl. Hier kunt u aan de linkerzijde kiezen voor ‘wonen en leven’, vervolgens ‘bouwen en wonen’ en daarna voor ‘bestemmingsplannen’.

Omschrijving:

Het bestemmingsplan ‘MFA Midden’ voorziet in de ontwikkeling van een multifunctionele accommodatie, ten behoeve van onder meer een basisschool, kinderdagopvang en buitenschoolse opvang, in het gebied tussen de Sterrenlaan en de Van Aelstlaan, op de locatie waar nu de basisschool De Verrekijker is gevestigd.

en

Naam:

Ontwerpbestemmingsplan ‘MFA Zuid’

Het plan is te raadplegen via de website http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn= NL.IMRO.0861.071100MFAzuid-0304 en www.veldhoven.nl. Hier kunt u aan de linkerzijde kiezen voor ‘wonen en leven’, vervolgens ‘bouwen en wonen’ en daarna voor ‘bestemmingsplannen’.

Omschrijving:

Het bestemmingsplan ‘MFA Zuid’ voorziet in de ontwikkeling van een multifunctionele accommodatie, ten behoeve van onder meer een basisschool, kinderdagopvang en buitenschoolse opvang, aan het Pastoor Jansenplein, naast de locatie waar nu basisschool Op Dreef is gevestigd.

Tijdens de inzagetermijn kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad van Veldhoven, postbus 10101, 5500 GA Veldhoven. In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan deze betrekking heeft.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de afdeling Maatschappelijke en Stedelijke Ontwikkeling, cluster ruimtelijke ordening. Van de mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt. Hebt u vragen of opmerkingen over de inhoud van dit artikel, neemt u dan telefonisch contact op met de gemeente via tel 14040 of via email gemeente@veldhoven.nl

Veldhoven, 9 november 2011

Naar boven