Vastgestelde omgevingsvergunning uitgebreide procedure

Burgemeester en wethouders van Venlo maken bekend dat zij de volgende aanvra(a)g(en), omgevingsvergunning hebben verleend met de uitgebreide procedure en met toepassing van de buitenplanse afwijking als bedoeld in artikel 2.12 eerste lid sub a onder 3º Wabo:

Venlo, Molenstraat 21, 5914 XS, het realiseren van een gymzaal en kinderdagverblijf bij school ’de Meule’, bestaande uit de volgende activiteiten:

  • Het (ver)bouwen van een bouwwerk

  • Het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan, een beheersverordening, een exploitatieplan, regels gesteld door Rijk of Provincie of een voorbereidingsbesluit

Inzage

De aanvraag, de vastgestelde omgevingsvergunning en de overige bijbehorende stukken liggen met ingang van 10 november 2011 tot en met 22 december 2011 gedurende zes weken op werkdagen van 08.00 uur tot 17.00 uur en donderdags van 08.00 tot 20.00 uur bij de Stadswinkel, Prinsessesingel 30 te Venlo, voor een ieder ter inzage.

De bekendmaking van het besluit vindt plaats in het huis-aan-huisblad De Trompetter/E3 Journaal Venlo, op de gemeentelijke website (www.venlo.nl, rubriek Actueel, officiële bekendmakingen) en de Staatscourant. Het vaststellingsbesluit, de ruimtelijke onderbouwing en de daaraan ten grondslag gelegde onderzoeksrapporten kunnen op deze pagina als pdf-bestand worden gedownload. Dit geldt niet voor de overige stukken.

Het digitale plan kan tevens worden geraadpleegd op www.ruimtelijkeplannen.nl (planidentificatienummer:NL.IMRO.0983.PJB2011057Meul-VAO1).

Beroepsclausule

Tijdens deze periode van terinzagelegging, kan een belanghebbende, alsmede belanghebbenden die redelijkerwijs niet kunnen worden verweten met betrekking tot het voornemen geen danwel niet (tijdig) een zienswijze hebben ingebracht, alsmede adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid om advies uit te brengen over de ontwerpbesluit, binnen zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd, beroep instellen bij de sector Bestuursrecht van de rechtbank Roermond, postbus 950, 6040 AZ te Roermond. Het beroepschrift dient te voldoen aan de in de Algemene wet bestuursrecht daaraan gestelde eisen. Indien onverwijlde spoed dit vereist, kan hangende de beroepsprocedure een voorlopige voorziening worden aangevraagd bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Roermond. De vergunning treedt in werking met ingang van de dag na afloop van deze beroepstermijn of op het beroep is beslist.

Naar boven