Ontwerpuitwerkingsplan ‘Sexbierum – Kwelderwal Juckemaleane’

B&W van Franekeradeel maken bekend dat het ontwerpuitwerkingsplan ‘Sexbierum – Kwelderwal Juckemaleane’ vanaf 10 november 2011 voor iedereen zes weken ter inzage ligt tijdens openingstijden in het gemeentehuis (Harlingerweg 18 te Franeker) of digitaal is te bekijken via www.franekeradeel.nl

Het uitwerkingsplan behelst het gebied ten zuiden van het bestaande glastuinbouwgebied en ten noorden van het toekomstige glastuinbouwgebied, langs de Juckemaleane. Het voormalige agrarische bedrijf wat gevestigd was aan de Juckemaleane 17 lag centraal in dit gebied. Met dit uitwerkingsplan worden kleinschalige bedrijvigheid aan glastuinbouw gelieerde functies, bedrijfwoningen en openbaar groen mogelijk gemaakt op voormalige agrarische gronden.

Tijdens de termijn van inzage van het ontwerpbestemmingsplan kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze kenbaar maken bij het college van B&W (postbus 58, 8800 AB Franeker). Voor het mondeling kenbaar maken van uw zienswijze kunt u contact opnemen met Hein de Haan, te bereiken op 0517 380 433.

Naar boven