Terinzagelegging ontwerp wijzigingsplan Busch en Dam 19, Uitgeest

Burgemeester en wethouders van Uitgeest maken, ingevolgde het bepaalde in artikel 3.9a lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat met toepassing van het bepaalde in art. 3.6 lid 1 onder a Wet ruimtelijke ordening met ingang van donderdag 11 november 2011 gedurende zes weken ter inzage ligt het ontwerp wijzigingsplan Busch en Dam 19. Het kan worden ingezien tijdens de openingsuren bij de Publieksbalie van de gemeente Uitgeest, Middelweg 28 te Uitgeest of op de website www.uitgeest.nl

Het wijzigingsplan heeft betrekking op het splitsen van de stolpboerderij (tevens gemeentelijk monument) aan de Busch en Dam 19 te Uitgeest. De stolpboerderij zal na de splitsing niet meer voor agrarische doeleinden worden gebruikt. Eén en ander is mogelijk gemaakt in het bestemmingsplan ‘Buitengebied’.

Gedurende de genoemde termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze (een gemotiveerde reactie) over het wijzigingsplan naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders, postbus 7, 1910 AA Uitgeest. Voor nadere informatie of het maken van een afspraak omtrent het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan contact worden opgenomen met de heer B. Visser van de afdeling Ruimte, telefoon 0251-361170. Dit geldt tevens als u buiten de openingsuren het wijzigingsplan wilt inzien.

Naar boven