Ontwerpbestemmingsplan Broek in Waterland Woudweeren 30

Overeenkomstig artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht en artikel 3.8 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening maakt het college van burgemeester en wethouders van Waterland bekend dat met ingang van vrijdag 11 november 2011 het ontwerpbestemmingsplan Broek in Waterland Woudeweeren 30 (GML-bestand NL.IMRO.0852.BPLGBRwoudwee30011-on01) voor eenieder ter inzage ligt. Het bestemmingplan heeft betrekking op het perceel Woudweeren 30 dat ten westen van de dorpskern Broek in Waterland is gelegen en aan de noordzijde van de Broekervaart. Het perceel wordt globaal begrensd door het perceel Woudweeren 24a aan de oostzijde, perceel Woudweeren 30ws aan de zuidzijde en agrarische onbebouwde gronden aan de west en noordzijde.

Het bestemmingsplan voorziet in de juridisch-planologische regeling om een bestaand bedrijfspand te wijzigen naar een woning met bijgebouw(en).

Het ontwerpbestemmingsplan en bijbehorende stukken liggen gedurende zes weken van vrijdag

11 november 2011 tot en met donderdag 22 december 2011 ter inzage.

Zienswijzen

Tegen het ontwerpbestemmingsplan kan eenieder gedurende bovengenoemde termijn schriftelijk zienswijzen naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad van Waterland, postbus 1000, 1140 BA te Monnickendam onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Broek in Waterland Woudweeren 30’. Tevens bestaat de mogelijkheid tot het mondeling indienen van een zienswijze, na telefonische afspraak. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met het secretariaat van de afdeling VROM, telefoonnummer 0299-658 507.

Het ontwerpbestemmingsplan en bijbehorende stukken kan worden ingezien;

  • op de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl, die ook te bereiken is via de gemeentelijke website: www.waterland.nl onder http://www.waterland.nl/projecten-en-plannen/ruimtelijke-plannen/digitale-ruimtelijke-plannen/woudweeren-30-te-broek-in-waterland/

  • bij het secretariaat van de afdeling VROM, in het gemeentehuis aan de Pierebaan 3 te Monnickendam. De openingstijden van het gemeentehuis zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 09.00−12.30 uur, woensdag van 08.00 tot 16.00 uur en donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur.

De digitale bestandset wordt beschikbaar gesteld op de website: http://www.waterland.nl/projecten-en-plannen/ruimtelijke-plannen/digitale-ruimtelijke-plannen/woudweeren-30-te-broek-in-waterland/

Monnickendam, donderdag 10 november 2011

Naar boven