Ontwerpbestemmingsplan ‘Pater Eymardstraat’ te Stevensbeek

Burgemeester en wethouders van Sint Anthonis maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat ter inzage ligt ontwerpbestemmingsplan:

‘Pater Eymardstraat’ te Stevensbeek.

Dit plan maakt het mogelijk om naast de bestaande woningen 4 seniorenwoningen te bouwen.

Ontwerpbesluit Hogere grenswaarde Wet geluidhinder

Bij het ontwerpbestemmingsplan ligt op grond van artikel 110c, eerste lid van de Wet geluidhinder het ontwerpbesluit Hogere grenswaarde Wet geluidhinder ter inzage. Het ontwerp besluit Hogere grenswaarde Wet geluidhinder heeft betrekking op de bouw van de nieuwe woningen.

Het ontwerpplan en het ontwerpbesluit hogere grenswaarden liggen met ingang van 10 november 2011 gedurende zes weken ter inzage tijdens openingsuren op het Klantencontactcentrum in het gemeentehuis aan De Brink 3 te Sint Anthonis.

Het ontwerp is ook te raadplegen via: www.ruimtelijkeplannen.nl en www.sintanthonis.nl onder bekendmakingen/ruimtelijke ordening.

Tot en met 22 december 2011 kan eenieder schriftelijk en mondeling zienswijzen indienen bij de gemeenteraad van Sint Anthonis, Postbus 40, 5845 ZG Sint Anthonis.

Voor het mondeling indienen van zienswijzen of een toelichting op het ontwerp kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar, Gerard Kusters.

Gedurende de bovengenoemde termijn kan iedereen ten aanzien van ontwerpbesluit Hogere grenswaarde Wet geluidhinder mondeling of schriftelijk zienswijzen kenbaar maken bij het college van Burgemeester en Wethouders, Postbus 40, 5845 ZG SINT ANTHONIS

Burgemeester en wethouders van Sint Anthonis,

de secretaris,

G.J.M. Timmermans.

De burgemeester,

M.L.P. Sijbers.

Naar boven