Vooraankondiging op grond van artikel 1.3.1. Bro

Overeenkomstig het bepaalde in artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) geven burgemeester en wethouders van Veldhoven hierbij kennis van hun voornemen om een bestemmingsplan ‘Berkt 2000, herziening Severinus 2011’ voor te bereiden.

Het bestemmingsplan ‘Berkt 2000, herziening Severinus 2011’ voorziet in het herinrichten van het complex aan de Berkt, op de locatie Wilgeman, zodat daar een nieuw dagbestedingscentrum alsmede 2 nieuwe woongebouwen kunnen worden gebouwd.

Op grond van artikel 1.3.1., lid 2 Bro zal geen gelegenheid worden geboden zienswijzen omtrent dit voornemen naar voren te brengen en er zal geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid worden gesteld advies uit te brengen over dit voornemen. Evenmin zullen er op het voornemen betrekking hebbende stukken ter inzage worden gelegd.

Zodra het ontwerpbestemmingsplan gereed is, zal het gedurende zes weken ter inzage worden gelegd op het gemeentehuis, Meiveld 1, 5501 KA te Veldhoven. Gedurende de termijn van terinzageligging van het ontwerpbestemmingsplan kan eenieder een zienswijze kenbaar maken.

De kennisgeving van de terinzageligging van het ontwerpbestemmingsplan wordt nog gepubliceerd in de Ahrenberger, de Staatscourant en langs elektronische weg (de gemeentelijke internetsite).

Voor meer informatie over deze vooraankondiging kunt u contact opnemen met de gemeente via telefoonnummer 14040 of via email gemeente@veldhoven.nl.

Veldhoven, 9 november 2011

Naar boven