Ontwerpbestemmingsplannen ‘Gliphak’

Burgemeester en wethouders van Dinkelland maken bekend dat met ingang van 4 november 2011 voor eenieder voor een periode van 6 weken het ontwerpbestemmingsplan ‘Gliphak’ ter inzage ligt.

Het ontwerpbestemmingsplan kan worden ingezien tijdens de openingsuren bij de receptie en bij de afdeling Vergunningen in het gemeentehuis te Denekamp.

Het ontwerpbestemmingsplan is ook te raadplegen via www.dinkelland.nl, onder Bestuur en Organisatie (klikken op Beleidsnota’s → ter inzage).

Daarnaast is het ontwerp ook te raadplegen via de landelijke website door middel van de onderstaande linken:

Ontwerpbestemmingsplan Ootmarsum: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=nl.imro.1774.OOTBPGLIPHAK-0301

De bronbestanden zijn te vinden op: http://www.gisnet.nl/ruimtelijkeplannen/dinkelland/RO_Online/manifest.xml

Het ontwerp betreft voor de realisatie van één woning, de aanleg van circa 15.000 m2 aan nieuwe natuur en een openbaar toegankelijk wandelpad ter plaatse van een tennis- en midgetgolfcomplex met horeca.

Als u het niet eens bent met het ontwerpbestemmingsplan ‘Gliphak’. Dan kunt u mondeling of schriftelijk een inspraakreactie indienen, gedurende bovengenoemde termijn van 6 weken (4 november 2011 t/m 16 december 2011). Uw schriftelijke inspraakreactie kunt u indienen bij het College van Burgemeester en Wethouders van Dinkelland, Postbus 11, 7590 AA Denekamp.

Voor het geven van een toelichting of het indienen van een mondelinge inspraakreactie kunt u een afspraak maken met de heer R.C. van der Spek van de afdeling Ontwikkeling, tel. 0541-854100.

Wij verzoeken u om tijdig een afspraak te maken, bij voorkeur 14 dagen voor het einde van de tervisielegging om termijnoverschrijding te voorkomen.

Naar boven