Ontwerpomgevingsvergunning Lijsterweg 4d en 6

Burgemeester en wethouders van Hilversum maken bekend dat zij voornemens zijn om voor de volgende aanvraag, een omgevingsvergunning te verlenen voorbereid met de uitgebreide procedure en met toepassing van de buitenplanse afwijking als bedoeld in artikel 2.12 eerste lid sub a onder 3 Wabo:

Aanvraag en plan

Mevr. Hoogers heeft een aanvraag ingediend voor de bouw van 4 appartementen en 2 bedrijfsunits ter plaatse van de percelen Lijsterweg nrs. 4d en 6. Deze procedure omvat enkel het beperkte gedeelte van het gebouw dat buiten het bouwvlak gerealiseerd wordt. De overige onderdelen van het bouwplan, de inrichting en het gebruik van het terrein, zijn passend binnen het geldende bestemmingsplan.

Inzien

De aanvraag, de ontwerpomgevingsvergunning, de ruimtelijke onderbouwing en de overige bijbehorende stukken liggen met ingang van 4 november 2011 tot en met 15 december 2011 voor een ieder ter inzage bij de afdeling Publiekszaken, Oude Enghweg 23. De balie is iedere werkdag geopend tussen 08.30–13.00 uur en op donderdagavond tussen 17.00–19.30 uur. Tegen betaling van leges kan een afschrift verstrekt worden van de ter inzage gelegde stukken.

Zienswijzen en vervolgprocedure

Tijdens deze periode van terinzagelegging, kan eenieder bij voorkeur schriftelijk een zienswijze op de ontwerp-omgevingsvergunning inbrengen. Deze zienswijze moet uw naam en adres bevatten en, gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn. Zienswijzen moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 9900, 1201 GM Hilversum. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen, kunt u binnen voormelde termijn een afspraak maken met de heer Van Schaijk van de afdeling Stedelijke Ontwikkeling, bereikbaar op telefoonnummer 035–6292419. Het college is voornemens de gemeenteraad te verzoeken een verklaring van geen bedenkingen af te geven voor deze aanvraag. Eventuele zienswijzen op de ontwerpvergunning maken deel uit van de overwegingen van het bevoegd gezag. Na eventuele afgifte van de verklaring van geen bedenkingen kan de omgevingsvergunning worden verleend.

Naar boven