Vaststellen Uitbreidingsplan Nuenen-West, uitwerkingsplan-1 en Vaststellen hogere waarden Wet geluidhinder Uitbreidingsplan Nuenen West, uitwerkingsplan-1

Burgemeester en wethouders van Nuenen c.a. maken bekend dat zij op 1 november 2011:

  • het Uitbreidingsplan Nuenen West, uitwerkingsplan 1 ongewijzigd hebben vastgesteld

    en

  • de hogere grenswaarden ten gevolge van wegverkeerslawaai als bedoeld in de Wet geluidhinder ongewijzigd hebben vastgesteld.

Het uitwerkingsplan maakt de ontwikkeling van 181 woningen mogelijk in het eerste deel van fase 1 van het Uitbreidingsplan Nuenen-West. Het besluit vaststellen hogere grenswaarden heeft betrekking op deze ontwikkeling.

Tegen het ontwerp-uitwerkingsplan 1 werden drie zienswijzen ingebracht. De zienswijzen hebben niet tot een aanpassing van het uitwerkingsplan geleid. Tegen het ontwerpbesluit voor het verlenen van de hoger waarden werd één zienswijzen ingediend. De zienswijze heeft niet tot aanpassing van het besluit geleid.

Het uitwerkingsplan met bijbehorende stukken en het vaststellingsbesluit hogere waarden met bijbehorende stukken liggen met ingang van 4 november 2011 gedurende zes weken (tijdens kantooruren of op afspraak) voor eenieder ter inzage op de gemeentesecretarie, Jan van Schijnveltlaan 2 te Nuenen, bij de balie Wonen en Openbare Ruimte. De stukken van het uitwerkingsplan zijn ook digitaal raadpleegbaar via de website ’www.ruimtelijkeplannen.nl’ of rechtstreeks via de volgende dieplink: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.08200000BPUNuenWestUP1-

De belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest een zienswijze omtrent het ontwerp-uitwerkingsplan 1 danwel ontwerp besluit hogere grenswaarden ten gevolge van wegverkeerslawaai kenbaar te maken, kan tegen het vastgestelde uitwerkingsplan 1 danwel het besluit hogere grenswaarden ten gevolge van wegverkeerslawaai gedurende de hierboven genoemde termijn alsnog een beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA, ’s-Gravenhage.

Beide besluiten tot vaststelling treden in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Een beroep schorst niet de werking van de besluiten. Daarvoor moet degene die beroep heeft ingesteld een afzonderlijk verzoek om voorlopige voorziening richten aan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, op bovenstaand adres. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist. Aan het instellen van beroep en aan het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Nuenen, 3 november 2011

Burgemeester en wethouders van Nuenen c.a.

Naar boven