Vastgesteld uitwerkingsplan Bos Noord

Het college van Burgemeester en wethouders heeft op 25 oktober 2011 het volgende bestemmingsplan vastgesteld:

  • bestemmingsplan Dalmeden, uitwerking Bos Noord

Het bestemmingsplan Dalmeden is 29 januari 2008 door de raad vastgesteld. Dit plan voorziet in mogelijkheden voor de bouw van ca. 520 woningen. Het bestemmingsplan Dalmeden bestaat grotendeels uit bestemmingen die door burgemeester en wethouders moeten worden uitgewerkt. Het gebied is onderverdeeld in een aantal deelgebieden, elk met een eigen karakter. Het deelgebied Bos ligt ten zuiden van en grenzend aan woongebied Kern Zuid. Deelgebied Bos wordt doorsneden door de Bornsedijk, waardoor er een scheiding wordt aangebracht tussen Bos Noord en Bos Zuid. Voor het deelgebied Bos Noord is een uitwerkingsplan opgesteld. Voor het gedeelte Bos Zuid zal t.z.t. een uitwerkingsplan worden opgesteld.

Inzien en beroepschrift

U kunt het uitwerkingsplan en de bijbehorende stukken van 2 november 2011 tot en met 13 december 2011 op afspraak (074-2459647) inzien bij de afdeling Vergunningen in het Stadskantoor aan de Hazenweg 121 in Hengelo en op www.hengelo.nl.

Tijdens de inzagetermijn kunnen belanghebbenden een beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (postbus 20019 EA Den Haag). Geen beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat zij geen zienswijzen bij burgemeester en wethouders hebben ingebracht.

Het besluit tot vaststelling van het uitwerkingsplan treedt in werking op 14 december 2011. Gelijktijdig met het instellen van een beroepschrift kunt u de Voorzitter van genoemde Afdeling vragen een voorlopige voorziening te treffen. Het besluit treedt dan niet eerder in werking totdat op dat verzoek is beslist. Aan de indiening van zowel een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden. Informatie over de beroepsprocedure vindt u op www.raadvanstate.nl.

Naar boven