Bekendmaking verbouwing bestaande parkeergarage Wolvenhoek 12

Bekendmaking als bedoeld in artikel 3:12 Algemene wet bestuursrecht

Omgevingsvergunning

Op 27 oktober 2011 heeft het hoofd van de afdeling Bouwen namens het college van ’s-Hertogenbosch met toepassing van artikel 2.12, lid 1 onder a sub 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning verleend voor een interne verbouwing van de bestaande parkeergarage aan de Wolvenhoek 12 voor het realiseren van een fietsenkelder met beheerdersfunctie.

Ter inzage

Het voormelde besluit ligt met de daarbij behorende bijlagen met ingang van maandag 7 november 2011 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage bij de Informatiebalie in het Stadskantoor. Ook zijn deze stukken in te zien op www.s-hertogenbosch.nl. Beschikt u niet over internet? In de hal van het Stadskantoor kunt u gebruikmaken van computers met internet.

Tegen het voormelde besluit tot verlening van de omgevingsvergunning kunnen belanghebbenden binnen zes weken vanaf maandag 7 november 2011 beroep instellen bij de sector Bestuursrecht van de rechtbank ’s-Hertogenbosch, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch.

Beroep instellen

Op grond van artikel 6.13 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) kan slechts beroep worden ingesteld door belanghebbenden die zienswijzen hebben ingediend tegen de ontwerpbeschikking, dan wel door belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij daartoe niet in staat zijn geweest.

De verleende omgevingsvergunning is gewijzigd ten opzichte van de ontwerpbeschikking. In afwijking van de ontwerpbeschikking is hierin onder meer bepaald dat afdeling 3.4 van de Awb (uniforme openbare voorbereidingsprocedure) niet verder wordt gevolgd, dat de vergunning terstond na haar bekendmaking in werking treedt en dat voor wat betreft de achteringang van de fietsenkelder aan het Lombardpad beperkte openingstijden gelden. In verband hiermede kunnen ook belanghebbenden, die zich richten tegen de wijzigingen ten opzichte van de ontwerpbeschikking, beroep instellen. Bij of na de indiening van hun beroepschrift kunnen belanghebbenden zich tevens wenden tot de voorzieningenrechter van de voormelde rechtbank met het verzoek om terzake van het besluit tot verlening van de omgevingsvergunning een voorlopige voorziening te treffen.

Het bouwplan is geregistreerd onder nummer WB00001449.

Algemene informatie

Gemeente ’s-Hertogenbosch

Stadskantoor, Wolvenhoek 1, 5211 HH ’s-Hertogenbosch

Tel. (073) 615 51 55

E-mail: gemeente@s-hertogenbosch.nl

Website: www.s-hertogenbosch.nl

Openingstijden Stadskantoor:

  • maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur;

  • dinsdag- en donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur.

’s-Hertogenbosch, 4 november 2011

Naar boven