Voorbereidingsbesluit bestemmingsplan Strand en Duin

Burgemeester en wethouders van Zandvoort maken bekend, dat de gemeenteraad op 26 oktober 2011 heeft besloten, dat op grond van artikel 3.7 Wet ruimtelijke ordening een bestemmingsplanherziening wordt voorbereid voor het gebied gelegen binnen de rode omlijning zoals aangegeven op de bij dit besluit behorende kaarten A en B registratienummer OB/RO/2011/09/001553 (het strand) en binnen de aangegeven vlakken op de digitale verbeelding. Dit besluit treedt in werking op 4 november 2011.

Het besluit ligt met ingang van 4 november 2011 met de bij het besluit behorende kaarten A en B voor een ieder tijdens de openingstijden ter inzage bij de Centrale Balie op het Raadhuis (ingang Swaluëstraat 2) te Zandvoort. De stukken zijn tevens langs elektronische weg beschikbaar via de gemeentelijke website www.zandvoort.nl en via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl

Tegen het besluit is op grond van artikel 8:5 van de Algemene wet bestuursrecht in combinatie met lid 2, onder C, van de bijlage, behorende bij deze wet, geen bezwaar of beroep mogelijk.

Naar boven