Ontwerp (herziene) exploitatieplan A18 Bedrijvenpark

Ingaande donderdag 3 november 2011 ligt het ontwerp (herziene) exploitatieplan A18 Bedrijvenpark gedurende zes weken in de gemeentewinkel (stadhuis) ter inzage. Het plan is ook digitaal te raadplegen op www.doetinchem.nl via ‘Bouwen’, ‘ruimtelijke ontwikkeling’ en vervolgens ‘exploitatieplannen in procedure’.

Het betreft hier een herziening van het Exploitatieplan Bedrijventerrein West-Achterhoek (RBT) van 17 december 2009. Dit exploitatieplan is bij uitspraak van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State van 17 augustus 2011 (nummer 2010019181/M3) onherroepelijk geworden. Het exploitatieplan is een financiële vertaling van het bestemmingsplan. In het exploitatieplan staat onder meer welke kwaliteit de wegen, riolering en verlichting moeten hebben, en wat de kosten en exploitatiebijdragen zijn. De herziening betreft vooral de fasering.

Belanghebbenden kunnen binnen de gestelde termijn hun zienswijze omtrent de ontwerpherziening naar voren brengen bij de gemeenteraad, Postbus 9020, 7000 HA Doetinchem. Mocht u informatie willen of een mondelinge toelichting willen geven op uw zienswijze, dan kunt u contact opnemen met de heer L.C. Dercksen van het team grondzaken, bereikbaar onder nummer (0314) 373 801

Naar boven