Ontwerpbestemmingsplan ‘Brouwershof’ ter inzage

Burgemeester en Wethouders van Hilvarenbeek maken bekend dat, met ingang van vrijdag 4 november 2011 voor iedereen ter inzage ligt, het ontwerpbestemmingsplan (artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening):

‘Brouwershof’

U kunt het plan inzien bij de Centrale Balie van het gemeentehuis aan de Vrijthof 10 te Hilvarenbeek. Ook kunt u het plan, inclusief deze publicatie, digitaal raadplegen via de gemeentelijke website (www.hilvarenbeek.nl).

Het plan ligt voor een termijn van zes weken ter inzage, dus tot en met donderdag 15 december 2011.

Het plan is eveneens digitaal te raadplegen op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. via de volgende directe link:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0798.BPBrouwershof-ON01

Omschrijving plan

Het bestemmingsplan moet gaan voorzien in 47 woningen.

Ligging plangebied

Het plangebied grenst aan de noordzijde aan de Baarschotsestraat. Aan de westzijde grenst het plangebied aan de achterkant van de percelen aan de Heikant. De oostzijde van het plangebied grenst aan de achterzijde van de percelen aan de Baarschotsestraat. Op de kaart (de verbeelding) die bij het plan hoort, staat de exacte begrenzing aangegeven.

Zienswijzen

Tijdens de inzagetermijn kan iedereen zijn of haar zienswijze op het plan aan de gemeenteraad kenbaar maken. U heeft de keuze om dat schriftelijk of mondeling te doen. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen naar de gemeenteraad van Hilvarenbeek, Postbus 3, 5080 AA Hilvarenbeek. Als u uw zienswijze mondeling kenbaar wilt maken, kunt u contact opnemen met de medewerkers van de afdeling Beheer & Realisatie, cluster Ruimtelijke Ordening, bereikbaar via centrale telefoonnummer (013)5058300.

Hilvarenbeek, 3 november 2011

Naar boven